نگاه تازه  به صنايع‌دستي بوشهر

احمد دهاز در گفتگو با ميراث آريا (CHTN)، با بيان اين مطلب افزود: سفالگري يکي از هنرهاي در حال منسوخ شدن است که براي آشنايي هنرمندان اين رشته با شيوه‌هاي جديد کار و بازاريابي سفالگري تصميم جدي گرفته شده است.

وي با اشاره به اينکه سفالگري يکي از با رونق‌ترين رشته‌هاي صنايع‌دستي استان بوشهر بوده گفت: کم شدن تقاضاي خريد مصرف کنندگان و پايين بودن قيمت محصولات توليد شده از عوامل مهم و تأثيرگذار در فراموشي اين هنر و تعطيل شدن تعداد زيادي از کارگاه‌هاي آن است.

معاون صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي بوشهر ادامه داد: تعداد کارگاه‌هاي فعال سفالگري در حال حاضر در سطح استان 5 کارگاه است که همين مساله معاونت صنايع‌دستي را مصمم کرد تا سفالگري را در ليست رشته‌هاي منسوخ قرار دهد.

دهاز با بيان اينکه معاونت صنايع‌دستي استان بوشهر طي چند سال گذشته به جاي حرکت در چند جبهه همه توان و انرژي خود را براي رونق دوباره کارگاه‌هاي چند رشته‌ در حال منسوخ متمرکز کرد، اظهار داشت: در اين ميان با در نظر گرفتن ميزان و کيفيت آثار توليد شده رشته‌هايي چون عبابافي و سفالگري را به عنوان هدف اصلي خود قرار داديم.

وي به احياي هنر عبابافي اشاره کرد و گفت: با در نظر گرفتن وجود بازارهاي هدف در کشورهاي حوزه خليج فارس که اين کالا را با قيمت بسيار مناسبي خريداري مي‌کنند، معاونت صنايع ‌دستي تصميم به تربيت نسل جديدي از عبابافان با کمک استادکاران با تجربه کرده است.

111/

انتهای پیام/

کد خبر 138702213